ÉNEKEL A VILÁG!

English

A gála élő közvetítése itt lesz követhető:


Csatlakozzatok a 2017. december 15-én, pénteken 18.00 órakor kezdődő Énekel a világ!  kezdeményezésünkhöz!

Legyünk minél többen, akik akár egyénileg, akár kórusban egyszerre, egy időben, a világ számtalan pontján ugyanazt a Kodályhoz köthető két dalt, a Röpülj pávát és A juhászt éneklik majd.

Ezen a napon kerül sor a játékunk díjátadójára is a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban, ahol több, mint 1000 gyermek és felnőtt énekel majd veletek együtt. A kórusokat Durányik László vezényli, akit az esemény alatt élőben követhettek a honlapunkon. Így válik lehetővé, hogy – bár különböző helyeken lesztek – mégis együtt tudtok majd énekelni a kecskemétiekkel, és ily módon mindazokkal, akik a világ számos pontján ugyancsak csatlakoznak a felhíváshoz.

Azért, hogy még vonzóbbá tegyük a részvételt, egy nyereményt is felajánlunk: a regisztrált és résztvevő kórusok, illetve egyének közül sorsolással választunk egyet-egyet, akik egyhetes nyaraláson vehetnek majd részt a Hírös Agóra ifjúsági táborában Parádon, a Mátrában.

A feladat tehát a következő:
  • regisztráljatok itt az oldalon, majd ezekből a kottákból  készüljetek fel a két dalból.
  • 2017. december 15-én 18.00 órakor énekeljétek el velünk egyszerre a dalokat (követve a honlapunk közvetítését), a produkciót rögzítsétek videóra, és még aznap este küldjétek el nekünk az Énekel a világ YouTube csatornára. (Ennek a linkjét a regisztrációt követően elküldjük a további információkat tartalmazó levéllel együtt.)
  • Tarthattok élő facebook-közvetítést is, de ebben az esetben is kérjük, hogy töltsétek fel a rögzített anyagotokat az Énekel a világ YouTube csatornára.

Énekeljünk együtt!


REGISZTRÁCIÓ


Kórus neve:
E-mail:
Ország:
Megye:
Település:
Éneklés helyszíne:
Kórus várható létszáma:
 
A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag a játék során használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk ki (kivéve a jogszabályi kötelezés vagy hatósági eljárás eseteit).