III. FORDULÓ: „Csonka ember az, és üres az élete - bármily gazdag külsőleg -, ha nincs érzéke a művészetekhez.”

Ebben a fordulóban két feladat közül választhattok:
 1. Készítsetek illusztrációt Kodály Zoltán egyik szabadon választott gyermekkari művéhez. A technikát is ti választhatjátok meg (ceruza, kréta, festék, rézkarc, fénykép, stb.), de az alkotásokat digitálisan várjuk tőletek.
  Minden pályázó (csapat) 1 db képet tölthet fel, .jpg kiterjesztéssel, max. 600 kB méretben. A pályaművek értékelésekor szempont lesz a szöveg mellett a zene vizuális megjelenítése is.
  Ajánlott irodalom  >>
 2. Készítsetek rövid, max. 2 perc terjedelmű koreográfiát Kodály Zoltán Marosszéki táncok vagy Galántai táncok című művének szabadon választott részletére. A produkciónak bármennyi szereplője lehet, a fantáziátokra van bízva éppúgy, mint maga a tánc helyszíne.
  Rögzítsétek videóra, töltsétek fel a Youtube  videomegosztó portálra, majd a film URL címét másoljátok ide a megfelelő mezőbe.
  A feltöltendő file-t az alábbi minta szerint nevezzétek el: az eredeti mű címe_az alkotó/előadó vagy a formáció neve_az alkotás/produkció címe
  Figyeljetek oda, hogy a videó NE "privát" legyen, mert ha a zsűri nem tudja megtekinteni, akkor értékelhetetlenné válik a munkátok!

Felhasználónév:
Jelszó: